50 123
發新話題

【丁組】Wayne_ka_lun 爆左丁組二號種籽

【丁組】Wayne_ka_lun 爆左丁組二號種籽

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-7-22 09:19 發表
wayne_ka_lun
wayne_ka_lun爆左no. 2種子! 勁

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

嘻... ...好彩好彩...
但丁組都有唔少好波之人, 真係唔簡單...
各位加油 ^^

我都幾鐘意Ku lu lu , 因為ku lu lu 有火 -- >>

哦... 咁下次就要睇下啦, ^^
44_66 就黎唔食我d發球啦, 我又要諗d新野啦...

E...又得喎...Good~~~

lun lun, last 4 no problem la,

引用:
原帖由 kin 於 2008-7-22 09:34 發表

wayne_ka_lun爆左no. 2種子! 勁
系咪小朋友離,好西利小朋友可以做到2號種子

我個晚好似都在場 ( 順利體育館 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-7-22 11:58 發表

系咪小朋友離,好西利小朋友可以做到2號種子

我個晚好似都在場 ( 順利體育館 )
compare with you, -------> yes

弓起弓起~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-22 12:04 發表

馬仔 d波好鬼隱 , 星期5 等 吾再焯許先
哈哈!!! 馬仔係黃SIR得意第子,將來一定好有前途!!

呀倫贏了,我亦好安慰,乒工廠又多一人入次圈喇!!

大家要比心機呀!!!!!!!

,我亦好安慰,...................

咁你而家可以安心去 .............................................................................................................打波 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 12:16 發表
,我亦好安慰,...................

咁你而家可以安心去 .............................................................................................................打波 la
咁要同你一齊去

add oil.....Ka Lun.....I can see his improvement since last 乒工廠內部賽,開始有火!

愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

真係羨慕死人喇...

50 123
發新話題
最近訪問的版塊