發新話題

【甲組】甲組種子吹一吹

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 21:01 發表

咁你係咪打丙組, 同大C差中間果個字呀?!!
守生, 在下未夠班打丙組, 笑口組就得!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-7-24 09:28 發表

守生, 在下未夠班打丙組, 笑口組就得!
oic!! 我見到個同你形容既名有九成似丫嘛!!

瑋仔都可以打丙組, 咩事都有可能發生啦!!

引用:
原帖由 防守王 於 24-7-2008 09:27 AM 發表
哎也, 今晚黎唔到呀!!! 星期二北上學波時, 教練送左塊國家隊(當然係用過)既SRIVER我試. 真係要講句........勁好打!!

本身諗住今晚黎拎比瑋仔試下.....因為我教練係打橫板. 比我都要剪, 不如比你試下!!!!
咁多謝先啦

引用:
原帖由 防守王 於 24-7-2008 09:30 AM 發表

oic!! 我見到個同你形容既名有九成似丫嘛!!

瑋仔都可以打丙組, 咩事都有可能發生啦!!
你係到暗示D咩

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 09:45 發表

咁多謝先啦
唔使客氣, 或者我可以過一過黎放低就走, 你可以拎去試下.

............都係唔好啦! 下個星期先啦! 比左你, 你今晚試又唔係, 唔試又唔係.

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 09:45 發表

你係到暗示D咩
我係話, 連瑋仔咁好波, 甲組水平都只係打緊丙, 我咁屎就乙.

咁呢個世界有咩野事唔可以發生先啦!!

你明啦!!!

引用:
原帖由 防守王 於 24-7-2008 09:47 AM 發表

唔使客氣, 或者我可以過一過黎放低就走, 你可以拎去試下.

............都係唔好啦! 下個星期先啦! 比左你, 你今晚試又唔係, 唔試又唔係.
你又唔洗為塊膠要你走一轉,你下次上來打波先囉過來啦

THX

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 09:50 發表

你又唔洗為塊膠要你走一轉,你下次上來打波先囉過來啦

THX
最主要係, 你星期日都比賽, 而家唔會有時間試我呢塊膠, 所以等你打完星期日先啦!!

大師要加油呢.........(雖然係好下風)

我星期一同佢打完話你知點打下

回復 31# 的帖子

我下個星期無得同王子打, 我都比到意見大C....

就係...

狂打, 亂爆. 爆到王子唔知你咩路!!! ahahahaaaa 講笑, 唔好信我.

王子呢期真係fit 到漏!!!

引用:
原帖由 44_66 於 24-7-2008 11:04 發表
仲乜個個都話 大c 下風   

大師 上峰上峰,加油 加油 liness" />
因為 大 c......................秘密

【甲組】: 08 年全港乒球排名賽-男甲

大家有乜心水?

哈...好多英文字母?
其賽點解唔用番真名=3=

因為轉載

大家都要加油啦!!!

同王子打其實有秘決...先去 meet 左佢快膠, 咁便容易打小小....記住只是少少
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 37# 的帖子

同長膠王子打仲有多一招!! 帶定半打喜力去, 要夠凍wor!!! 佢掛住飲都唔識得打波啦!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-27 08:41 發表
同王子打其實有秘決...先去 meet 左佢快膠, 咁便容易打小小....記住只是少少
我相信王子就算冇咗塊長膠, 起碼都有乙組水平, 我打法同王子有點相似, 當然支持王子啦!

引用:
原帖由 邪靈王 於 2008-7-28 21:27 發表

王子遲D應該會試新嘢
是嗎? 到時同一燈大師決戰會唔會駛出新招?

發新話題
最近訪問的版塊