25 12
發新話題

【丁組】晉級表 → 男子丁組 8 強

【丁組】晉級表 → 男子丁組 8 強

16 強
16 強
本帖最近評分記錄

wah..win 我果個叔叔入到 16強, 險輸 3:2....好西利
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

丁組真係臥虎藏龍.......

回復 4# 的帖子

呢D都算少野. 我地都識, 有人打邪邪打到上甲.

另一位呀叔, 又係邪邪. 一樣乙組八強. 應該夠分打完今次排名賽上甲添!!

用民叔叔真係好難打!輸左好似發夢咁!

128強輸佐

回復 7# 的帖子

慢慢黎啦! 你仲年輕.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-28 10:03 發表
丁組真係臥虎藏龍.......
嬴我果個話20年前代表過香港打乒世錦賽(Group G)

引用:
原帖由 kin 於 2008-7-28 10:50 發表

嬴我果個話20年前代表過香港打乒世錦賽(Group G)
如果 win 你嗰個名係叫 "張文光" , 我可以話俾你知 係! 佢係前香港代表 , "無線電視"曾經在 "以前銀禧"訪問過佢 , 佢應該係同 "李學榮 , 劉俊楓等等" 同期的。(我相信較為年青的一輩 , 未必會認佢)
明白什麼都總有限期

回復 10# 的帖子

咦!! 我唔識呀真係......我很後生啊!!!!

哈哈! 唔玩啦!! 呢位高手, 好多人都聽過啦!! 咁出名!!! 只不過而家小朋友既圈子, 高手人材太多, 反而唔識得幾多添!!

硬係覺得, 以前既星級, 真係有型好多!!! 好似大C咁!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-28 11:12 發表
咦!! 我唔識呀真係......我很後生啊!!!!

哈哈! 唔玩啦!! 呢位高手, 好多人都聽過啦!! 咁出名!!! 只不過而家小朋友既圈子, 高手人材太多, 反而唔識得幾多添!!

硬係覺得, 以前既星級, 真係有型好多!!! 好似大C咁 ...
又玩我
明白什麼都總有限期

正是此人,佢橫板一邊反膠一邊生膠,基本功好好,好肯用腰攻波,D波好有力,以佢的年紀(40幾)的球手有咁好基本功不多。
技術只少達乙頂水平。

回復 12# 的帖子

並唔係玩你. 只係覺得出名球手唔少. 但係打得好, 又好球品, 買少見少!!

大C無論待人, 對賽, 閒談都做到極之令人尊敬既水平. 所謂好波好品, 唔通要有你呢D年紀, 地位既球手先至有嗎?!?!

引用:
原帖由 kin 於 2008-7-28 11:27 發表
正是此人,佢橫板一邊反膠一邊生膠,基本功好好,好肯用腰攻波,D波好有力,以佢的年紀(40幾)的球手有咁好基本功不多。
技術只少達乙頂水平。
咁佢即是出左線?  因為相中無記錄呀....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-28 11:53 發表

咁佢即是出左線?  因為相中無記錄呀....
i'm not sure ...i just keep to 16 強 at G 組...

張文光不只基本功好,連發球都十分厲害

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-28 09:54 發表
wah..win 我果個叔叔入到 16強, 險輸 3:2....好西利
呢場我做球証呀~~~
嘩....叔叔輸好少咋...打佢果個後生仔...打完都大傷原氣....球球比人放...秋又秋唔死...野野打10幾廿板..我見佢面都青埋...咀純發紫...陰公

第1局old cake羸11:4的@@''

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-28 12:54 發表

呢場我做球証呀~~~
嘩....叔叔輸好少咋...打佢果個後生仔...打完都大傷原氣....球球比人放...秋又秋唔死...野野打10幾廿板..我見佢面都青埋...咀純發紫...陰公   
當日我便是咁樣死在叔叔手上, 完全視我快 bamboo 為無物.  打了五塲只吃了我一球發球.  秋10多板又唔死...真是他不死我死.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-28 23:19 發表

當日我便是咁樣死在叔叔手上, 完全視我快 bamboo 為無物.  打了五...............
ME TOO !!!  

25 12
發新話題
最近訪問的版塊