發新話題

【乒工廠收費球局】: 7月31日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 阿鐵 於 2008-7-29 15:47 發表
can i join
welcome...!!!!打幾點至幾點呢?

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-29 15:52 發表

welcome...!!!!打幾點至幾點呢?liness" />
我打7:00-8:00.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

i would like to join ,thanks.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-29 17:33 發表

咁我要早D到la,
廠長幫我改時間la,吾該

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-29 17:33 發表

咁早走? 咁咪無緣學野?

I join

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-29 21:50 發表

咁我要早D到la,
廠長幫我改時間la,吾該
引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-7-30 00:13 發表
咁早走? 咁咪無緣學野?
Old-Cake : 哈...唔使呀嘛....因為要番去食飯.  8:30pm要上村巴.
Augustmoon : 今次遮..下次會打足全程.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

Pls court Roy and me.  Thanks.

Gary,i join 7-9pm,thx.

may i join??

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-7-30 16:37 發表
may i join??
sorry.....!!!! full...!!!!!!

有人想來燒廠
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我聽日都想打, 不過 full 左, 我唔來啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 16:53 發表
有人想來燒廠
我間廠仔都要燒

昨晚去乒工廠, 經過一 "車人一冊" 之後, 我無力了...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 09:26 發表

比汝爆廠 , 吾   支力  就有鬼喇
46 vs 乒乓人  呢場大戰.. 乒乓人今次險勝 .  亦終於見識到46的"dum地發球"..  我金睛火眼睇實先接到..
不過都要食.
本來可以全身而回...點知廠長最後要我 "一個人" vs "兩個人"...終於被KO了....

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-1 09:39 發表

46 vs 乒乓人  呢場大戰.. 乒乓人今次險勝liness" /> .  亦終於見識到46的"dum地發球"..  我金睛火眼睇實先接到..
不過都要食.
本來可以全身而回...點知廠長最後要我 "一個人" vs "兩個人"...終於被KO了....;cr ...
哈哈!!! 冇法!!我要熱情款待你嘛!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-1 09:41 發表

哈哈!!! 冇法!!我要熱情款待你嘛!!!
你仲私人醒左個靚女辣妹同我打添...睇佢唔出, 外表弱質纖纖, 我差D俾佢打爆呀..

回復 51# 的帖子

邊個可以差D打爆我偶像!!!??

發新話題