66 1234
發新話題

西貢區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

西貢區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

抽唔中
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

double

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-8-29 09:17 發表
double
預祝凱旋回歸..!!
我抽唔中.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

西貢分齡乒乓球比賽(男雙18-34)
中 籤 名 單
(Jack Ho813)  何永祥 + 盤嘉慶(Pun)

西貢區分齡乒乓球比賽 (男子25-34歲)
中 籤 名 單

盤嘉慶(Pun)
(Jack Ho813)  何永祥

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-29 10:23 發表

汝兩個 貢後生
汝都係後生

呵呵,單雙中晒

主區都唔中單打  , 雙打就中
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-29 10:23 發表

汝兩個 貢後生
我都係呢組,.不過抽唔中.
否則, 就可以睇呢場   "盤祥大戰" 了. 哈哈~~hahah

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

哈哈.......我抽唔中

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2008-10-3 12:14 發表
21-24果組please
你要男定女呀?

好似12號打架喎...
你個個係咩名呀...幫你問問啦...

maybe yes la...

西貢區乒乓球賽 ~ 賽後分享

西貢區 MD 組首四名如下

泥配堅
各威風 (新界區月賽 No.4)
河永長 ( Jackho813...... , 長勝將軍代表)
量日朗 ( Allan 長勝將軍代表 )

8強賽事 Jackho813 仲爆左一號種籽...陳真雨
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

西貢區傷打 - Oct 12, 2008

Jlamlam....
我地今個星期日上午 10點打傷打...西貢區
香港乒乓網
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網