發新話題

西貢區乒乓球比賽 ~ 賽后分享

你週三晚打不打乒超 ?  8:00pm 在冰高
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

應該來不到啦...加油呀~~將軍~~~

no problem, tks!
香港乒乓網

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-10-6 10:48 發表
應該來不到啦...加油呀~~將軍~~~
嘻嘻...好彩又一高手唔得閒....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-6 11:26 發表
原來 不材 同樣 12號 10點 打北區 liness" />
我都12號打北區...不過因為要秘撈,應該去唔到lu...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我們積極找緊大隻佬出塲.....問你怕未
香港乒乓網

將軍澳分齡賽 ~ 賽后分享

有無人有野講 ??
香港乒乓網

How come you played shatin 分齡賽 and not TKO 分齡賽 gei?

我住了沙田十多年 la......
正式沙田友...將軍澳只是寄居....

本來想搬歌和老街. 但,歌街好似無地方可以放  Camp site
香港乒乓網

歌街 really not bad ga....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 6-10-2008 12:54 發表
我住了沙田十多年 la......
正式沙田友...將軍澳只是寄居....

本來想搬歌和老街. 但,歌街好似無地方可以放  Camp site
我住了沙田都有十多年喎..............

我同happy仔會打傷打...西貢區
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

有咩勁人打呀?

一燈大師
香港乒乓網

我同阿盤12 號打西貢區 MD 組雙打。

10月12日(星期日)早上 11:00 翠林體育館

我無波打,咪即係可以西圍「目及」
去西貢定北區好呢

明天又要打傷打...最近 d 比賽好似真是多了一點
香港乒乓網

是雙打
香港乒乓網

發新話題