37 12
發新話題

【香港盃 2008】: HKTTF 出戰香港杯

【香港盃 2008】: HKTTF 出戰香港杯

我們週六會打香港杯.... 已有心理準備戰使沙長
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

出咩陣容?

總知好強.....全隊人加理 d 分都無 100 分.   haha
香港乒乓網

回復 3# 的帖子

你有打?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-1 14:09 發表
總知好強.....全隊人加理 d 分都無 100 分.   haha
真係鬼見仇..........好彩唔係同你一組. 否則一死..........就大鑊!!!

你對我又點會死....只是 win 左都無多少分加
香港乒乓網

回復 6# 的帖子

比賽好難講, 你地班友, 個個都乙組波, 丁組分..............

乙組你講
香港乒乓網

不過如果你比賽讓下我....我都唔介意你在香港杯比 d 分我 架 .......敢你去一去丙組又可以拿番個 丙組 冠軍返來
香港乒乓網

我都需要人讓下我, 比D分黎........

HKTTF 第一隊唔夠一百分
第二隊咪重少,全隊加埋唔夠十分,肯定抬幾籮蛋返來

唔知可唔可以改打保齡?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-1 16:25 發表
唔知可唔可以改打保齡?!
好喎!

防守王..今年無乜打區賽..留力打香港盃呃分...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-1 16:41 發表
呢啲好似係明搶

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-9-1 13:10 發表

好喎!

多謝星哥支持'轉陣'!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-1 17:16 發表

呢啲好似係明搶
守生有d守財奴o既習慣, 所以乜都守d返嚟!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-1 16:41 發表
我區區都報左. 但係只抽中一區, 就係油尖旺. 但係樣衰到撞正返工.......吹啤!!

你地個組個種子係雅健

其實我以前也是雅健大的. 我上天樂里打波......不過我可能是雅健最水的一個
香港乒乓網

37 12
發新話題
最近訪問的版塊