發新話題

港島東乒乓球比賽 ~ 賽后分享

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 11:50 發表

即刻叫許 取消左許 , 跟住跟汝 搵食先 ...... 呵呵呵
其實康文署好似無話唔可以再報,兩個唔同人既雙打喎! 兩個一齊抽,機會多少少。

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-7 11:32 發表 祝你今年就卓番佢啦..
Thanks! 雖然機會好微

引用:
原帖由 off+ 於 2008-8-7 12:03 發表
Thanks! 雖然機會好微
你平時同防守流灘王打, 有可能會贏.  不過比賽的話, 佢會判若兩人的..
不過....波係圓0既, 未打又黠知結果呢..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

剛剛報左!但唔知抽唔抽中 但抽中都係老人組ME組
wai

報左,我報係本區

invite partner for double

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-8-7 17:16 發表
invite partner for doubleliness" />
may i
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

my pleasure

my pair sir
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 11:05 發表

講個秘密汝知丫 ...... 不材已經好 先進 架喇
咁你都係同我差不多啦,但係點解你個樣後生過我咁多,又靚仔過我咁多o架,真係唔公平

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-14 08:59 發表

完全吾同意呀 ... 汝又大隻又靚仔 ... 幾時同不材搓下波呀 ... 非常掛念汝板 生膠 同一身橫練既 肌肉呀
哈哈,我無打粒粒喇幾個月喇,而家用緊反貼,就倒時間實挑戰你,你要讓我5分喎 一身橫練既 肌肉就無喇,六神合體就有一舊,重係大o既添

瑋仔, 今年打好d啦 , 攞翻個冠軍  最緊要抽條好簽先。
明白什麼都總有限期

回復 2# 的帖子

希望啦,過去兩年都係囉冠軍同亞軍,

希望今年可以囉返個冠軍先升組啦

回復 3# 的帖子

你就好啦, 我抽唔到. 我同我大佬連雙打都無埋!!

回復 4# 的帖子

我都係本區先抽到= =

我去抽其他區咪又係抽唔到

回復 5# 的帖子

我用左本區都抽唔到!!!!

發新話題
最近訪問的版塊