發新話題

港島東乒乓球比賽 ~ 賽后分享

me too

我問過我果組, 個職員幫我睇過, 佢發現16個正選都係 "本區" 的..
你話有無可能丫..
所以, 我同長膠王子.  都是 後備.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

咁我真係好好彩

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-2 13:31 發表
咁我真係好好彩
預祝你有好運氣+好成績啦..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-2 12:35 發表
我問過我果組, 個職員幫我睇過, 佢發現16個正選都係 "本區" 的..
你話有無可能丫..
其實點解唔攪夠32個位呢?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-2 14:49 發表

可能無quota 掛..
今年離島區(梅窩打), 我果組得8個位咋. 可以話有到都可能有獎牌.

回復 13# 的帖子

真的不如下年接埋唔好攪仲好啦

回復 14# 的帖子

只是康民處搞, 都可以仔細D.  有規範D.. 唔好有D區32人, 有D8人...有D非本區當本區..有D本區無得後備...

咁唔搞...叫HKTTF搞分區呀..HAHAHAH

回復 15# 的帖子

我記得以前都有全港分齡賽. 乒總攪既.

不過區分齡真係攪到越黎越差. 算啦. 我呢隻叫做......吃不到的葡萄是酸的.

等我明年看看有無時間攪區賽, 不過我們面對最大問題是book 場....比較煩.
不過 8 人一組真的好好笑....我地月賽都 16人啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

4 人一組 ge 你見過未?!
第五、六個 都是 後備咋!
康民處..........
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-3 10:50 發表
等我明年看看有無時間攪區賽, 不過我們面對最大問題是book 場....比較煩.
不過 8 人一組真的好好笑....我地月賽都 16人啦
活 動 編 號 及 活 動 名 稱40174775 - 離島區分齡乒乓球比賽(男成年MD)
地 點梅窩體育館
日 期 及 時 間28/09 - 12/10 逢星期日 9:00 - 18:00
名 額8
已 繳 費 人 數8
中 籤 名 單
1陳XX
2馮XX
3羅XX
4李XX
5黃XX
6阮XX
7潘XX
8林XX

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-9-3 11:00 發表
4 人一組 ge 你見過未?!
第五、六個 都是 後備咋!
康民處..........
先進...年齡較大的真的只有4個人...
如果有人無到...咁就三甲喇..

非也!西貢女子成年組是也!
第五個 都係後備咋!

http://ballot.lcsd.gov.hk/ballot ... 0&code=40176007
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

為康文處拍掌 ...人人有奬, 永不落空
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-2 09:08 發表
希望啦,過去兩年都係囉冠軍同亞軍,

希望今年可以囉返個冠軍先升組啦liness" />
乜你要升組喇,睇你唔出添

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-2 12:35 發表
你話有無可能丫..
唔係咁唔好彩呀化
王子.......舊年你攞完奬,我有同你影相架.......不過好矇

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-2 14:49 發表

我其實o係上次細運會慶功宴都有捉住康文署o既主管問點解東區相比油尖旺咁少位,佢話係因為東區大場唔多,黎黎去去都係得柴灣,hold得多場又會有complaints,無計啦,都係盡做咁話喎......

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-2 15:14 發表

可能無quota 掛..
今年離島區(梅窩打), 我果組得8個位咋. 可以話有到都可能有獎牌.
我唔記得報離島呀

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-9-3 11:10 發表
非也!西貢女子成年組是也!
第五個 都係後備咋!

http://ballot.lcsd.gov.hk/ballot.cfm?lang=en&sc=&dist=loc11&qs=1&init=0&code=40176007
原來我係後備喎
又話九月五號前交錢o既,點解我仲未收到信

發新話題
最近訪問的版塊