發新話題

星期四晚..........

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

星期四晚..........

去飲滿月酒.......

已準備一粒令玉........

唔知重要唔要現兜兜做人情呢?

要做又唔知而家滿月酒公價封幾多呢?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-2 23:29 發表
公價人情都係 5舊起錶 架喇 , 無論滿月定結婚 .... 仲要睇下 酒店定酒樓擺

(禮多人不怪 , 禮小比人怪 )
如果又封五舊 + 粒令玉會唔會份禮重咗啲啲呢?

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-2 23:55 發表

如果又封五舊 + 粒令玉會唔會份禮重咗啲啲呢?
呢D野冇話重唔重手呢回事, 愈重手愈好! 表示你有頭有面

引用:
原帖由 bond 於 2008-9-3 00:04 發表

呢D野冇話重唔重手呢回事, 愈重手愈好! 表示你有頭有面
下..........我唔慣用$來充撐門面喎

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-3 00:57 發表

心意遮 ..... 隨心 ... 自己覺得 ok 便行了 不用太傷神
唔傷神.........傷荷包啫

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-3 01:02 發表

唔傷神.........傷荷包啫
五舊係最低消費

而家一般公價人情, 酒樓 500, 酒店 800. 如果你都買咗超過呢個價錢嘅玉器應該唔使再封了,不過如你想贊助朋友的酒席就另計.

送快省狂比他便算 la

引用:
原帖由 Ray 於 2008-9-3 06:10 發表
送快省狂比他便算 la
一份厚禮!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-9-3 08:15 發表
而家一般公價人情, 酒樓 500, 酒店 800. 如果你都買咗超過呢個價錢嘅玉器應該唔使再封了,不過如你想贊助朋友的酒席就另計.liness" />
你最中肯........緊係成日去飲

引用:
原帖由 Ray 於 2008-9-3 09:40 發表
送快省狂比他便算 la
我開了自用喇

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-9-3 14:31 發表
不如塊玉唔好送比佢, 比錢算啦....
d 人收禮都會唔開心...
係咪因為無錢落袋ge原因呀^^

發新話題
最近訪問的版塊