發新話題

【香港盃 2008】: 香港盃首日戰況

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-7 22:43 發表

打波 功架 快 , 狠 , 準
嘩...原來咁厲害架??

太陽之子不堅...是硬
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-7 22:30 發表

許乙組 排 20x ....  估吾到咁勁 ...  但係我估 衰貓汝會有基  ....  早知 筍比汝啦
if i replace u , i will lost 3:0
香港乒乓網

i will lose, not i will lost.....無計小貓抱憾終毒輸小, 科字經常寫成 NEW
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-7 22:53 發表
太陽之子不堅...是硬
咁貓兄係咩呢?

我當然是軟 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-7 23:06 發表
我當然是軟 la
貓兄既長膠都唔係軟野....

另外昨天打香港杯. 雖然輸, 但好好好好開心, 因為我們四個好有默契, 沒有人爭出場, 又沒有人爭排位. 不過其實是我的隊友好好好好law, 氣生小鵝, 完成小貓. 以致昨天可以險險地 win 左兩件. 因為小貓本來便分數不多. 但 廠長哥哥同 46 便可憐一點, 打完香港杯改變為零分. 我會開一區為他默禱, 每年清明重陽我都會記得他們. 隨此之外我的偶像 aa 來看我們比賽, 所以我才能勝出, 沒有aa 支持, 我相信我一定輸 . 還有我同首次合作的張小姐有火花. 我們一丁一丙, 居然在與雅健對賽時可以輸得不多, 當然人家多多少少有點手下留情. 最險的一場莫過於 Round 2 對住一對年青男女. 我們在先輸一場后, 連追三場, 我 draw 到比球証 warm 我, 話我太投入. 太真情流露. 張小姐, 在此小貓要多謝你一句, 沒有你在我一定不能在混雙中 win出, 因為你打得真好好, 仲一場比一場好, 你果板 "c 水型扣殺. 好狠. 我在想如果你男朋友比你這樣打一巴. 一定 die hard. 仲有你對雅健時最后單打能 win 3:2, 真是好好開心, 作為隊友的我, 感到好光榮.

另外要多謝 00漆 哥仔, 多謝你在比賽前先魚肉我, 以致我可以有足夠熱身, 我比賽時你又.......(唔講得, 心照啦), 總知真心的謝謝你. 當然唔小得廠長, 他與亞龍果一塲, 全塲捉目. 雖然最后險輸 2:3, 未能爆破而出. 但你為了完成我, 而戰死沙場 ,我會永遠懷念你. 而 44_66 在 round 2 中吃了 "濾固信" 打到一 個甲尾, 乙頭的人 9:1.......我到我目定口停.....可惜后來.......唔講la. 不過假如你發揮好, 我相信你有能力爆任何一個乙組球員. 你在我心目中已是甲組
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-8 00:56 發表

厲害過不材 , 不材都出名 快 ( 輸得快) , 狠 ( 狠冇用 ) , 準 ( 準備受屎 )
我都未同你玩過.....KEKE

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-8 01:06 發表

不材已經有心理準備 受屎 , 硬食陽陽一野 liness" />
硬食完然後反拉.....

只要屎這回事, 豈能儘如人意
香港乒乓網

回復 1# 的帖子

以我所見,好似大部份都係小組種子出線..

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-9-8 01:33 發表
以我所見,好似大部份都係小組種子出線..
小組種子大部分每個球員的實力都比較平均...出線在情理之中.......

發新話題
最近訪問的版塊