發新話題

國慶盃 - 將軍尋人

國慶盃 - 將軍尋人

幫將軍球隊尋找 10/1 號比賽女隊員+ A3 J1 f3 M# N' E& D9 K( a; V- X4 f

1 W6 M# j5 O& o# z. U' X# J/ j% _亞 Jack 可能有以下要求
/ a, k, E, K, y' R: Y( X- s3 r) o1 T6 g5 `# V
特徵 : 長頭法, 水汪汪眼, 雙眼皮" i  X  N7 v! B0 ^
身高 : 5'3 - 5'6  z/ g( h+ b4 P: X
体重 : 少於 110 lbs
" J6 S9 N. D5 O) k" P/ [2 x年齡 : 最好 16-22 之內7 g: u7 Q: r. p
婚姻狀況 : 只限未結婚, 最好連男朋友都無6 I- b) Z/ q# _. v( `# {
水平 : 不限, 因為有三四位金魚哥哥/ 叔叔會教你
0 v6 z' l, c* R! r4 {
) n5 B& u% ^( H有意者請 PM jackho813 附上個人近照, 半身及全身相
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

不講笑 la.....若果真是有人想打, 可以聯絡 Jackho813 或找我. 我會代為聯絡 Jackho.
9 Y1 a3 _* R6 @& c  Q
0 ]" W! X( C9 q  Y  G: h4 `打波最牢要是有品, 其它的事不太重要
香港乒乓網

這不是尋人啟示,是徵婚/求偶廣告.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

呢個應該係我POST出先對
/ t" R- ^3 S& n6 v9 _/ x因為百靈鳥女性不足

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 13:53 發表 . `! U2 V. u$ T3 H& r% a
呢個應該係我POST出先對
5 S% M7 }* z( B! I- t因為百靈鳥女性不足
+ {- z( k: a5 t. M/ J7 n我的POST點解無晒內容...再出.
' s% r4 s3 O9 t9 s( ^5 w- T7 [0 B9 n( T  q" l
瑋哥仔一出聲, 點會無女隊員呀..) r* H2 @1 q: u. U
怕到時你地要好多時間揀就真...
5 F# Y. {/ i$ f, w$ i
& E* f0 \* {% R, F+ n- g[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-9-9 14:12 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:05 PM 發表 / r3 J) e. A1 g3 [$ {- U" P7 `" I& t7 I
瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
3 t3 Z: ?1 {7 h- s) |2 ~8 d. X8 g! i" t. U. r! e3 w
你幾時上來ko小弟

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-9-2008 02:03 PM 發表 * e0 t- b& V- S* }9 a# d
  P$ S# E  n( B+ }2 w- [
6 w  R7 z/ p+ W+ U; _; T) c* v你想講d咩?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 14:09 發表 , K& n+ I/ ?% ?

- i0 J+ f6 d- x4 ~# [. v6 ]! I- i" ?' K: h- n
你幾時上來ko小弟
: j" Q1 X( [) ?' D/ c* Z  ~2 B/ ^) x, b0 K( ?# W: O4 R
最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死
0 u/ \; C3 q9 U0 R+ L& J我要買彭脹濟....用邊隻 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:12 PM 發表 6 d0 ]1 g4 o; k+ [4 \6 ]4 v. g+ q6 }

- \! \& W7 R) P* u: |9 V1 j( k# N. @7 [; V1 D4 A0 i2 I5 o$ g+ f
最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死8 _/ o3 S2 E, h% I
我要買彭脹濟....用邊隻 ??
* x2 ^; e* m2 X7 P& j5 u& T# x
( ^* p& {8 M9 O4 k5 r8 N
我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 15:08 發表 我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$
我估佢係講自用的彭脹濟!

引用:
原帖由 off+ 於 9-9-2008 03:34 PM 發表
9 D7 V* K" G4 |3 i我估佢係講自用的彭脹濟!
9 t7 O0 g; ~1 l5 m5 u- N* s& ^, f+ ^
你又想講d咩?
2 s; Z! G  j) X9 Q$ o7 t3 O* Z我今晚要上來ko你,就算d野未做完都帶返屋企做

找到人未 ?
香港乒乓網

Jackho....你快d 約腳 cfm 名單給我.
香港乒乓網

發新話題