發新話題

【香港盃 2008】: 排隊等 007 開兩圍請食飯

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 06:35 發表

好啦..................................
唔該係元朗B仔涼粉等!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-17 10:12 發表

唔該係元朗B仔涼粉等!
Good idea....will you join us too?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 12:08 發表

又食 b 仔 ... 去隔離 間 日本野食啦 ... 都 ok 架 liness" />
贊成!!!!

點解 gary 仲可以講野...輝 sir 快d ban 他 IP.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 12:08 發表

又食 b 仔 ... 去隔離 間 日本野食啦 ... 都 ok 架 liness" />
come to Yuen Long during lunch time la....we can eat lunch together....

my company is in 元朗 工業村 lor...next time you come, give me a call la...

007 晚晚都去食糖水架............可能
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 12:36 發表
不如打波晚飯加... 糖水啦!!!!!

lunch...... 就真係唔得喇~~~
Doe OK wor...

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 12:49 發表

...... 希望你地26號前攪啦! 唔係就要10月尾後至可以join你地喇!!!     
Dr.快d手喇!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-17 12:53 發表

Dr.快d手喇!!!liness" />
Why, you want to join us too???  

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-17 13:14 發表

Why, you want to join us too???  liness" />
當然la......你爆甲場波我有份呀破喉嚨wor......!!!

又叫0左你女神睇你..實要請我la....

女神 你 叫 gei mei???  OK, if that's the case,  then I owe you....come to Yuen Long and I will buy you lunch...or diner is ok too...

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-17 15:47 發表
女神 你 叫 gei mei???  OK, if that's the case,  then I owe you....come to Yuen Long and I will buy you lunch...or diner is ok too...
女神叫呀june!! 我怕你唔知嘛!!!!

發新話題
最近訪問的版塊