38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~; c: [  l1 c) U' @1 ?
要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名! / K% [0 f% R* t; w4 R( J. C, u6 S1 T
6 d  n! J8 \0 }3 C( K0 B; J
你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表
% |- G, w! Z6 q
: h1 l' |/ r! h1 R王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
4 J6 f& _1 W! k1 u) S8 A4 w
. U8 M( k; ]  r* G9 W$ h! O哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
, O4 r% ?8 K1 ^  R4 f4 I6 j- q0 k. }5 T/ q  i
撞正班評判鍾意邊類型既歌. * n% @+ |( M' K9 |
; H$ O7 C  p, y+ ^% C% G% f
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表
2 Y1 ^, B0 e* S" R) I7 L% q! p  a2 T* ^2 L$ R2 U$ ^

, k( `- a& l8 F5 Z* e, `1 v哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
' I3 n# g5 A! ?2 a: i2 z4 o& S7 b* R/ i
撞正班評判鍾意邊類型既歌.
+ |0 s2 k, ?" a" N2 u% ^% |( h2 l9 I% ~$ l9 Z' S$ z
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
4 D7 P& m0 P2 _( o
) Z& }: k; @4 b+ D' K
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表 & }5 T: ^6 `9 [/ k# [

; N1 |. g: ^3 k, a' b" t+ b% q7 C) y- x7 U$ X
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
3 Q9 r+ M+ X) |" e1 c4 w- M6 z3 x( s- D" \/ b$ f! H* P
撞正班評判鍾意邊類型既歌. 0 ]4 n; y( O2 M. \

# |7 G; s  z) y1 T$ m0 |# I打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
9 \, E# ^  }; v6 p

9 J$ M* h! R1 ~' l' K& n* m守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表
7 k! J$ l5 M+ _- R5 g+ a/ K9 v3 ]4 H/ b6 i$ [! O, ~
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
  B+ Y" j) {+ o$ K9 j) v: Z0 Z  v' c2 J
你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!! 1 }! \- R1 ^4 C- N2 g) i
; P* q  L( U: E/ c( i9 J8 L
我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

* _( F. [% c  K/ n( G
' k( ^) H3 _, w最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........
) G" {4 _4 @: H7 ~2 x9 X4 R8 z% \! B
3 @+ _4 n/ ^" p/ i6 @* F9 B9 u
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 . I; j4 J8 w* _6 o  j7 c

* r* p3 M  m+ F9 P: a, C. U" o
; L% {4 `7 k" b" ^# F8 p最近排隊情況
8 \  a' _! @. L; n" ~3 P3 P

. ?5 F: j# S5 O  R* m' \3 Z+ D. I
- [' a% x0 A* d8 p  Z) b' p嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表 2 Q2 Z) }; {- M7 B2 q6 f

7 a, P2 _$ e: {2 N- l& v. W等買書==
6 u* }+ I9 _# ~
0 Q4 D- H& S  e* Y, t$ i0 M8 \( |5 W' T: T
書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題