38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~5 f8 N; f) {0 B/ n) Y9 ~, ^
要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名!
, V5 w, T$ |  \3 Z7 V  Y) N
6 {0 g( E3 Q0 U2 Q$ ]2 S, ^你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表
; ]+ X! j4 @7 G  z) t/ P. p: ?! \! ^
王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
4 O  x3 F+ I) K# a1 F

( [/ y0 b) v* Q4 E哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
, t  u, B" f0 E4 ~% m7 @* c& y; a4 e7 v4 w4 l, G! O) ~% K
撞正班評判鍾意邊類型既歌.
# g9 J4 k- p# f7 v- N7 `- k' @) y2 u/ _; R$ G3 U/ }0 S& j# g
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表 . U) h  Q" }9 F" |2 e
& t/ N3 i. f% ]% J! `

, d1 T- V# i4 U& O  \哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
8 d  o8 m& h- _% o* M7 m9 v4 ?% x/ p% h
6 [$ Q/ J( D: F/ b5 H
( ?( U: o& u, \2 Q% i打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
' D, L3 J$ P+ S
' L' y- i5 T# k
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表   {4 o) n' d% |( g% s$ s
) a; W0 t' h6 [( j! B2 H3 S& W" p
' p* {5 P: j, n! ~: K
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,. p' d7 Z# Z. i. L& ^6 l
% s9 p" `; v9 J, y
; V0 C4 ^. K& }$ [2 K( w. [) l. e" N0 @, o
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
% [0 k( ?1 k0 t# n1 K1 N

1 c0 t' Y' g- Y6 G3 y' F) j* z3 `+ K守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表
8 L7 x# n) |( G; l' B4 q! j5 i/ W3 E
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
* H5 P% j! ]! I2 B9 [
6 C7 q# z% ]# o, K" e) P
你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!! . U  f+ S7 X5 A# U( X5 @) W- I
  m3 ~9 S+ R# ^5 F
我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

( O  b  S; f- v# z7 ~9 @
) `" o6 G: k0 K最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........
1 f( o! O( n- ]5 p, q% o6 |
, m7 j! o/ i7 q* m# P: z7 w. N
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 7 z6 z5 D- U2 H6 v- v

4 A- ^0 {& V1 E2 Q; q, o9 @' C* `1 T
, W# V0 W+ Q) G5 d$ e. \7 l( t最近排隊情況
) ~  L  B7 `, R- _) V& N% B* {  G0 ~( [

6 m6 q8 `& B. x$ t! P+ V" s嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表 ( r# l7 O( G4 L  ~1 E

8 r+ v6 \5 M- g" B5 U9 B等買書==
- n: \( j" d/ [$ a/ P* C
0 T! |8 L  }; O7 I( u3 d7 j書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題