發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表 2 d  @1 l( o$ Z
你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
& [2 W% V% I( p8 g5 |

& d. P4 c! x, G我未食早餐啊.....
( V1 V, \) o: c9 w' B& Y3 b而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 6 P2 U4 t1 F. d" K0 D4 e
呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
8 G4 R2 l" c5 i5 m3 F6 J3 A. t$ m$ J' n! Y
再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表
: j0 Q/ M; N# m  U* e4 V% V  ^0 D  K0 U

0 |2 B/ O0 r' n5 j) n5 B2 n吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表
: U0 `) G: |+ V& [- R7 f9 \, [今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. & J" t, X1 |  D4 k( w+ }/ G
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
2 v5 C: h0 U( d% {真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
' A: f2 k+ l' B$ E0 h' V

' t# l. ]  s! t; ]4 a/ B9 H9 g吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 - f6 v  m- l% ]( ]# B( _4 D
Sorry 昨天我們買了很多小食....有 . e9 [9 ]. K8 x9 B2 S4 r
2 D" I/ C* F6 n; d; D
蛋糕/ J2 [$ j+ ~8 b  {  x

P' j, W3 @8 ]1 ^5 h0 [nuts
  ]" n$ U. ^! ^仲有樂天熊仔餅.
+ |' j$ i, _1 n4 S/ z1 h
, g& U& ~  I/ S8 {真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
- M. b& w! h/ h: O" h" o- u
5 J1 p) ~  q" ^% l仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
* S! ?. ]+ K  y7 C呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
1 G1 G. Q) S: F- S+ M
0 t; `8 x$ e# E真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表
- |/ m5 l) F: B. m5 M4 R0 M+ S7 P# d% k

& h* x8 P/ h# z# ]真.....係......
, d' s; i1 l2 i/ \1 O

. s6 z& c& J7 p3 |; b係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
$ F% N0 y/ K  \* Y/ Y# p$ A1 B
% e& _/ m: w$ d% L- f* S$ L
. m* o5 T* L- O; z2 s% md 香蕉干 好好味 liness" />
+ t- o8 X" P$ G' O5 I' O1 u$ F6 @* B" _1 c
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表
7 x6 w- [  @: |! w" j果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題