發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表 1 z6 Q& _) u9 \' Y; x6 L  @2 N
你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
  @( x6 a! z9 q, P9 q( g4 D" N5 G) ^2 E9 {
我未食早餐啊.....
: T( X6 `1 g& S而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
8 ?+ k5 Z) ^7 ~, S1 }% F3 X" C呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
+ _# ?% W- G% y& y4 `5 G
# v+ w7 X9 v* s% }2 M再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表 # {: j4 u$ Z9 Z6 N1 f" U
" m3 ^6 v  U0 v" T% j' L; \( I0 T
! Y0 j1 `; m5 {1 H
吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表
, j7 n; k* I" @5 T今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們.
1 K0 v$ ?9 Z8 I+ \: L9 a其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
8 u0 b7 z. x2 c  h  e真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
3 s' U0 o4 ^+ S6 G* W+ y
5 u0 I& O* w5 {" ~# A/ i
吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表
  Z0 `4 D9 i' Y1 t5 \& |) uSorry 昨天我們買了很多小食....有 " X( l5 w7 k0 k0 z" g- M5 b. y

: v: M8 ?7 A5 R  W" [& F- q) J6 P蛋糕2 k5 K' q. S5 g& A$ i
8 d0 c2 n6 i6 K% _, m
nuts6 d% Q% M5 p, X4 Z  c
仲有樂天熊仔餅.. [( _; f; {( f

/ W0 P& |# m8 k  p# l7 B: _真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
8 D5 I; @! Y: M: `( d" s
2 @) m- v& ]9 v9 s仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 : K2 r5 M$ f- {! x# ?2 D
呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
0 S  W3 [5 o; c$ H( h6 P
0 X7 M" K$ f, ?; m) }) ]真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表 ( N* V3 `7 ^) P. f8 ^& X

0 o. b& N3 c7 E6 A. S
0 E  {  r! c" d4 B: \3 A' \: i7 y真.....係......
0 E3 d5 P- m" _5 b/ F7 m/ ^$ p/ U9 b. g" p
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
% K) T$ u. ?5 X3 D, X- f- s2 g- |2 h

, t4 o- g. u. m2 a" V9 n1 ?4 ?9 Jd 香蕉干 好好味 liness" /> 2 K  Q/ r3 N( ~7 R3 y$ N+ \2 `& x

6 p% q; A7 ~7 {9 s
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表
( p7 Z. N3 g. c& C! ]# ~0 `- ]果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題