發新話題

【丙團 2008】: 乒乓球論壇

引用:
原帖由 44_66 於 16-10-2008 09:19 AM 發表

咩即 .. 汝貢靚仔 ... 不材每次見汝都想抽汝水 同 懷疑自己既勝取向
係人都知你係雙取向啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-16 09:19 發表

咩即 .. 汝貢靚仔 ... 不材每次見汝都想抽汝水 同 懷疑自己既勝取向

都係咁打嫁啦!! 盡力啦! 我又一個禮拜無打過波啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-17 11:39 發表
聽日就黎料喇 .... draw 2" />
係呀聽日就黎料喇 .... 我一定俾人draw..   爆.  (因為心態有些問題) 慘喇...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-17 12:39 發表

要吾要 吾幫汝 輔導 下 個 弱小心靈
要呀...不過唔使你本人親身, 你已貴為壇草, 日理萬基..
我自己搵人(北京酒樓, 樓上的就可以了) , 入你數就得啦!!!  
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

今日防兄 vs 陳 x 浩一場....好多觀眾
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

支持! 成績如何?

輸在比乒瑪  3:2.....
香港乒乓網

其實都係難分難解,輸贏都相差唔遠

你們球好, 球品好.
文浩一路打, 一路笑 .....
他的波真的好衝
香港乒乓網

唔係呀,佢個樣係咁咋,成日都好似笑緊咁。
球品就ok啦,因為大家拉雜成軍,都無乜好大期望。

文浩三大優點

1) 好波
2) 好品
3) 仲要是靚仔

若他有份選論壇之草, 我估 4466 都及及可危
香港乒乓網

仲有xx浩高過4466

引用:
原帖由 myth_myth 於 2008-10-19 16:02 發表

無錯,其實大家實力差唔多, 邊隊出線都唔係出奇,只係睇下運氣走咗去邊處liness" />

另外,隊友們都好努力,只係欠少少運,下年會再黎過,希望各方好友繼續支持liness" />

尤其要多謝貓兄,全 ...
Myth兄係咪論壇隊其中一員呀?要約戰可以通知我負責聯絡。

發新話題
最近訪問的版塊