發新話題

【甲組】弓起 Eric 升左上甲組

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-10-23 11:28 發表

唔好耍我啦,james哥~~~~
有好多野我都想as good as you呢

Haha, you're as handsome as me already la....
恭喜啊,下次要讓小弟五分啊,Eric兄

恭喜晒
我宜家一定仲係俾eric抄定了~~~

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-10-23 23:10 發表

恭喜啊,下次要讓小弟五分啊,Eric兄liness" />
五分會唔會多得濟,小弟要佢讓4分夠了。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-10-24 00:08 發表

五分會唔會多得濟,小弟要佢讓4分夠了。
咁小弟怎夠你屈機小王子強呢,你要讓四分,那麼我要五分差不多了,呵呵

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-10-23 23:10 發表

恭喜啊,下次要讓小弟五分啊,Eric兄liness" />
ERIC 讓你五分,  咁要讓我六分, 打半打啤酒!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-24 00:18 發表

防兄,你咁樣擺明呃酒飲啦...哈哈

你叫Eric讓你6分,倒不如叫佢請你飲好了...呵呵

回復 50# 的帖子

佢排名高我咁多, 六分唔多丫!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-24 00:32 發表
佢排名高我咁多, 六分唔多丫!!
防兄,咁如果你講排名,你都要讓小弟六分好wor...最多唔打6枝,打1枝咁多啦.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-24 00:18 發表

呵呵,無問題,不過要打3打啤酒
win既要半個鐘頭飲哂wor∼∼∼

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-23 23:08 發表
Eric D 波一般啦, 問心講....最好波果個是 姓 四, 名叫六, 或姓廠, 名叫 長

( 頭一句是講笑, 后面兩句我認真 )
認同

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-10-24 00:56 發表

哈哈,飲完真係可以嘔白泡wor,,,,,,,hahaha

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-10-24 00:56 發表

殺你. 不過要我開晒波.....哈哈!! 我輸左比你, 你就飲三打....嘩卡卡!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-24 01:05 發表

殺你. 不過要我開晒波.....哈哈!! 我輸左比你, 你就飲三打....嘩卡卡!!
咁要公平d.....
輪流開啦∼∼∼∼

eric 仲要唔准沖波

唔知小弟幾時有幸同你打番場

好似咁耐都未打過

我要感受下 " shell " o既動力

我又排隊同 eric 打, 但規則是不能 拍, 沖, 只是差或推....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我都想同小王子同埋eric打返場汽水,不過要你地讓我7分

今日見到eric好靚仔

勁sexy~~

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-10-23 11:28 發表

唔好耍我啦,james哥~~~~
有好多野我都想as good as you呢

Haha, you're as handsome as me already la....
恭喜恭喜!幾時來陽打波?MISS YOU呢!

發新話題
最近訪問的版塊