98 12345
發新話題

【丙團 2008】: 令人憤慨的事

【丙團 2008】: 令人憤慨的事

昨天在歌街看球賽時有朋友告知我一件在早上比賽時令人髮指的事 , 事緣一位看來已有廿多歲染金髮的青年在和一位13歲的小朋友比賽後, 因為輸了而老羞成怒地向這位小朋友潑水 , 令到這小朋友全身濕透。在塲當然有人目擊並且責罵此人 , 而當值裁判長也有處理 , 不過最後都是只把事情寫下作記錄 , 便完了。

我聽後有些不快 , 因為我覺得居然在乒壇會有這事情發生 , 我還以為只會在足球塲上才有這事 , 但最不解的是為何不向這球員發出禁止繼續在餘下的賽事中作賽以示懲戒。總會應該要注意下這類事情。
明白什麼都總有限期

此事我昨日亦有所聽聞,這位仁兄也未免欠了些體育精神....

輸了而老羞成怒 我看得多了 我之前和一個15-18碎的人 輸了想打我 好在我走得快
(本人13碎)果陣打街場- -

你走得早炸,下午有個兵團個家長行為同態度睇到我和友人擰晒頭!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-10-27 13:08 發表
你走得早炸,下午有個兵團個家長行為同態度睇到我和友人擰晒頭!
haha....係咪keroro?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-10-27 13:08 發表
誰? 莫非又是........ 人稱(魔教)
明白什麼都總有限期

這位年青人真是....損人不利己
輸唔係就俾心機練好d波
梗重要是修養一下球品

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-10-27 13:15 發表 誰? 莫非又是........ 人稱(魔教)
今次係個家長d態度比我感覺好似係到笑對手!

開名啦.........等多D人識佢呀嗎

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-10-27 09:27 發表
昨天在歌街看球賽時有朋友告知我一件在早上比賽時令人髮指的事 , 事緣一位看來已有廿多歲染金髮的青年在和一位13歲的小朋友比賽後, 因為輸了而老羞成怒地向這位小朋友潑水 , 令到這小朋友全身濕透。在塲當然有 ...
乒總應該好似地鐵咁有自己的附例, 嚴懲無品友!(最老土的方法係打賽事要交按金, 無問題者才可收回... ...)

我都想知是邊個 潑水咁無品..有無攪錯
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

好啦 , 既然大家都想知 , 我就話俾你地知 : 佢個名我就唔知 , 但打邊隊就講俾你地知 , 你地自己睇下丙團名單 :
隊名 : 海塘
明白什麼都總有限期

潑水?!你當香港的乒界係爛仔館!簡直人人共憤!
金毛球手是誰?大C可直言無隠••••HKTTF 仝人以正視聽!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-10-27 14:26 發表 潑水?!你當香港的乒界係爛仔館!簡直人人共憤! 金毛球手是誰?大C可直言無隠••••HKTTF 仝人以正視聽!
我估大c都係知條友叫乜名!

其實都好架....可以警戒下 d 人
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

海塘:
黃俊明
陳卓彥
羅韋彤
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

大c講條友我擒日都見,但名就真係吾知!

講真係條友有病在先,如果有人知道佢叫咩名,請講出來!

竟然有d噤既樹發生, 噤大單都冇兄弟同我講下既

98 12345
發新話題
最近訪問的版塊