發新話題

【丙團 2008】: 令人憤慨的事

我唔會做什麼....更會送他頭條廣告號外三週
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 防守王 於 27-10-2008 04:11 PM 發表

我估人地對你點, 你會三倍敬贈囉!!
真係要睇當時心情,仲有D咩人物在場,先可以決定到
我就唔信佢唔去洗手間

好驚對住唔輸得既球手. 一路打一路up. 一路呻. 大佬. 唔通你天下無敵咩!??

唔輸得唔好打啦!! 一張檯, 兩塊板, 一個波. 滴死碰網都係贏. 如果輸親呢D都要小人, 果個人我諗應該好難存活呢個世上囉!!

真係好無品

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-27 16:32 發表
好驚對住唔輸得既球手. 一路打一路up. 一路呻. 大佬. 唔通你天下無敵咩!??

唔輸得唔好打啦!! 一張檯, 兩塊板, 一個波. 滴死碰網都係贏. 如果輸親呢D都要小人, 果個人我諗應該好難存活呢個世上囉!!
上次我打沙田區賽未咁 law...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

都係太執著啦.....
輸波又唔會少忽肉既-,-(如果會就好啊,我都想減肥)

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-27 13:19 發表
輸波打人
係學校見得多
朋友, 打波時請穿保護衣(或潛水衣)!

如果當日小弟識唔到"女性朋友",朝早起身"隻狗同條魚"唔理我,
前一晚買六合彩中唔到,都有可能令到小弟,做出一D唔理智的行為

講時講,我記得有一年打中西區,都比人問候過!
當時果一局已打完,大家轉位啦,點知條友仔,走來同我講,
"你是下贏我,我等陣搵人打X死你"
跟住我就無理佢照打,點知就比我贏左佢,但條友手都唔握!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:00 發表
講時講,我記得有一年打中西區,都比人問候過!
當時果一局已打完,大家轉位啦,點知條友仔,走來同我講,
"你是下贏我,我等陣搵人打X死你"
跟住我就無理佢照打,點知就比我贏左佢,但條友手都唔握!
記唔記得上次我同你嚮公開賽對賽(幾年前), 你個partner(小朋友)都好似唔想同我握手wor! (無記錯係)

我又記得你同我打完, 都好似想同問候我wor! (講笑o者!)

引用:
原帖由 防守王 於 27-10-2008 05:04 PM 發表

記唔記得上次我同你嚮公開賽對賽(幾年前), 你個partner(小朋友)都好似唔想同我握手wor! (無記錯係)

我又記得你同我打完, 都好似想同問候我wor! (講笑o者!)
我partner果度,我只記得有同你握手!想唔想我就唔知!

我當時都唔夠你打,我問候你做咩..............
加上我打波從來都唔會問候對手,我只會係打波中途問候自己
不過巨龍就係人都問候

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-27 13:42 發表

今日先打完人
收兩粒缺點
朋友, 可考慮快快累積, 早d出校!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:14 發表

我partner果度,我只記得有同你握手!想唔想我就唔知!

我當時都唔夠你打,我問候你做咩..............
加上我打波從來都唔會問候對手,我只會係打波中途問候自己
不過巨龍就係人都問候
其實我想話, 而家我同你打時, 我都想問候你.........!!!

引用:
原帖由 防守王 於 27-10-2008 05:33 PM 發表

其實我想話, 而家我同你打時, 我都想問候你.........!!!
我贏又贏唔到你,你問候我有咩用!
係都問大C同巨龍啦

又關我事.....
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-27 17:38 發表

我贏又贏唔到你,你問候我有咩用!
係都問大C同巨龍啦
唔係呀, 我上次同你打先至比你三蛋攪掂...............

講開又講, 其實比賽中途爆粗, 裁判係咪要比黃牌呢?!?!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-10-27 17:39 發表
又關我事.....
無計, 嚮你個場打波, 乜叉都關你事!

引用:
原帖由 一燈大師 於 27-10-2008 05:39 PM 發表
又關我事.....
你咁令仔,不知幾多人問我囉你電話

發新話題
最近訪問的版塊