發新話題

【丙團 2008】: 吹水區 + 賽后分享

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-8-6 16:59 發表

只要你之前無打過甲,乙團,你就可以打丙團!
因為團體係跟隊名,而唔係跟排名,
所以就算係丙組排名,但係有人搵你打甲團,就係無所謂!
咁都多d,當然係打丙團好啦。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-8-6 15:16 發表

咁你知唔知點計,咁我重可唔可以打丙團。
據我所知係先跟你上次打的隊名來計 , 如果你上次的球隊仍然是丙組, 而沒有升組, 咁你就依然係打丙團。
除非你從未打過團體賽 , 而現在你是乙組分的球員 , 咁就應該唔可以打丙團 , 而只可打乙團或甲團。
當然, 如果你想確實這資料, 最好問乒總。

p.s: 以你現在的水平 , 不妨考慮打乙團, 不過要搵返現在的十六隊來報名。
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-8-6 17:02 發表

據我所知係先跟你上次打的隊名來計 , 如果你上次的球隊仍然是丙組, 而沒有升組, 咁你就依然係打丙團。
除非你從未打過團體賽 , 而現在你是乙組分的球員 , 咁就應該唔可以打丙團 , 而只可打乙團或甲團。
當然,  ...
我之前有打過丙團,但現在再報係用不同的隊名,可以嗎?

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-8-6 17:08 發表

我之前有打過丙團,但現在再報係用不同的隊名,可以嗎?
用不同隊名係可以的..只要你地未取得前四名的成績

以宜家小王子既球技,可以打甲團tim啦~!

準備打乙團..
^.^乒~之驕女

打丙團

丙團

引用:
原帖由 silsmhk 於 2008-10-3 21:54 發表
2008全港公開乒乓球團體錦標賽

男子丁組  乒工一隊    i s that  乒工廠 's   team  ??
liness" />liness" />
Yes

團體錦標賽 - 報到處

我們有三隊
有一隊仲要是種籽
你會估下 ?

又估下乒工廠有多少隊
haha
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 silsmhk 於 2008-10-3 23:05 發表
oic ,
is that  you ,   smallstar long time no c
last weekday  , i play with Fai on KLN

男子丁組 : i have a team too  liness" />
Hi Bro Simon. I am very busy on every week end. Need take my kids to training the table tennis.  

I think I saw a Arsenal 7 team....

唉!!~學界精英同丙團撞左時間呀!!!

引用:
原帖由 silsmhk 於 2008-10-4 19:27 發表

i remember that  , u always train your daughter , !!
Not only my daughter now,  also my son join the Hang Seng Table Tennis Academy level 4 training course every week too.

乒乓世家?!

我地要對貓貓

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-4 09:43 發表
I think I saw a Arsenal 7 team....
ho sai lei

【丙團】: 吹水區 + 賽后分享

今個星期開始了, 大家努力加油搶分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

冇錯, 我都要搶分, 上次香港盃一個吾小心就......

發新話題
最近訪問的版塊